Image Image Image Image Image

Geen categorie

09

apr

Feestelijke paal Bachstraat Heemskerk

  • By Walter Hendriks

De “laatste paal” is op 9 april 2019 geslagen door een afvaardiging van de toekomstige kopers en huurders en geholpen door de wethouder. Op de oude locatie van het gemeentehuis, op een steenworp van het gezellige centrum van Heemskerk, wordt dit woongebouw met 54 koopappartementen en 60 huurappartementen gerealiseerd.

De feestelijke handeling

07

apr

Officiële paal Hof van Leede te Warmond

  • By Walter Hendriks

 

Het eerste gebouw gaat in aanbouw.  Op 7 april werd de officiële paal geschroefd door wethouder Brekelmans van de gemeente Teylingen. Op deze unieke locatie grenzend aan de Kagerplassen worden 16 luxe appartementen gerealiseerd.

grote interesse

veel interesse

wethouder krijgt uitleg

wethouder krijgt uitleg

felicitaties

felicitaties

 

20

sep

Dam tot Damloop Amsterdam-Zaandam

  • By just_architects

Veel voorbereidende pret. Wie traint er genoeg en welke tijd moet te halen zijn. Martijn als stuwende kracht regelt de inschrijving en shirts. Daar stonden ze dan met tien man aan de start, vol goede moed en de meesten met te weinig voorbereidende training. Doel was een teamtijd neer te zetten. Dan was het wel vereist dat vijf van de tien man binnen 1:30 over de finish gaan. Met Luc als de snelste loper in 1:15 en de rest rond de 1:30 was het spannend of het doel gehaald was. Gelukt, 139e in de ranglijst van de wedstrijdteams. Volgend jaar weer.

02-Dam-tot-Dam 2015-09-20
03-Dam-tot-Dam 2015-09-20

28

okt

Eerste paal woningen Nieuwe Sophia

  • By just_architects

Tijdens de toespraken door de opdrachtgever en de aannemer was er goed nieuws: “alle woningen zijn verkocht”. Veel nieuwe eigenaren komen uit Zandvoort en die gaven in grote getale gehoor aan de uitnodiging om samen de officiële eerste paal te vieren. Een heistelling voor de in de grond te vormen palen stond gereed. Kinderen van de nieuwe bewoners kregen een helm op, klommen in de heimachine en mochten onder toezicht hun eigen paal maken. Onder het genot van een hapje en een drankje konden de toekomstige buren van de in totaal 22 eengezinswoningen kennis met elkaar maken.

D1 28-10-2014 Nieuwe Sophia 1e paal woningen

D4 28-10-2014 Nieuwe Sophia

D3 28-10-2014 Nieuwe Sophia 1e paal woningen

04

okt

Opening woonzorgcentrum Hoofdweg

  • By just_architects

Burgemeester Theo Weterings van de Haarlemmermeer en Anne Joustra voorzitter van de Raad van Toezicht hielden korte toespraken waarna enkele cadeautjes overhandigd werden. De fanfare liet van zich horen en het was een feestelijk gezicht om alle vrolijk gekleurde ballonnen de lucht in te zien gaan. De burgemeester knipte samen met een bewoonster het lint door naar het dagcentrum.
Daarmee was dit centrum voor mensen met een verstandelijke beperking officieel geopend. In het wooncentrum zijn vijf woongroepen en de bewoners krijgen dagbesteding in het dagcentrum op hetzelfde terrein.

C3 04-10-2014 opening Hoofdweg

C2 04-10-2014 opening Hoofdweg

C4 04-10-2014 opening Hoofdweg

13

sep

Opening woonzorgcentrum Schoolweg

  • By just_architects

Na enkele toespraken, onder andere van de burgemeester M. Blankers-Kasbergen van Ouder-Amstel die de nieuwe bewoners van harte welkom heette, kon de officiële openingshandeling plaatsvinden. Op het teken van de gong werd door een aantal bewoners gelijktijdig bij de entrees van de drie gebouwen het lint doorgeknipt. Drie gebouwen met in totaal acht woongroepen en een groot dagcentrum vormen samen dit woonzorgcentrum.

B5 13-09-2014 opening Schoolweg

B4 13-09-2014 opening Schoolweg

B3 13-09-2014 opening Schoolweg

B2 13-09-2014 opening Schoolweg

26

jun

Eerste paal appartementen Nieuwe Sophia

  • By just_architects

Eerst toespraken van de opdrachtgever, de wethouder en de aannemer en daarna met zijn allen richting de bouwput. Met een traditionele stelling nodigde de heimeester een deel van de genodigden uit om de officiële eerste paal te slaan. Genoeg gegadigden om de touwtjes in handen te hebben. Na het afgaan van een confetti kanon napraten onder het genot van een hapje en drankje. De hapjes op tafel hadden grote aantrekkingskracht op de aanwezige meeuwen, vooral de toastjes zalm en paling waren in trek. Met de bouw van dit appartementen gebouw met 28 woningen is een start gemaakt voor een nieuw woonhof in Zandvoort.

A3 26-06-2014 Nieuwe Sophia 1e paal appartementen

A2 26-06-2014 Nieuwe Sophia 1e paal appartementen