Image Image Image Image Image

Eerste paal appartementen Nieuwe Sophia

26 juni 2014

Eerst toespraken van de opdrachtgever, de wethouder en de aannemer en daarna met zijn allen richting de bouwput. Met een traditionele stelling nodigde de heimeester een deel van de genodigden uit om de officiƫle eerste paal te slaan. Genoeg gegadigden om de touwtjes in handen te hebben. Na het afgaan van een confetti kanon napraten onder het genot van een hapje en drankje. De hapjes op tafel hadden grote aantrekkingskracht op de aanwezige meeuwen, vooral de toastjes zalm en paling waren in trek. Met de bouw van dit appartementen gebouw met 28 woningen is een start gemaakt voor een nieuw woonhof in Zandvoort.

A3 26-06-2014 Nieuwe Sophia 1e paal appartementen

A2 26-06-2014 Nieuwe Sophia 1e paal appartementen