Image Image Image Image Image

Bureau

ProfielDirectieTeamVacatures

Bij JUST kunt u terecht voor het ontwerp en de begeleiding van het gehele bouwproces.

Afhankelijk van uw behoefte verzorgen wij stedenbouwkundige studies, haalbaarheidsstudies, stellen wij het PvE op, schetsontwerp, voorlopig ontwerp, definitief ontwerp, bouwvoorbereiding, bestek, aanvraag omgevingsvergunning, interieur ontwerp, aanbesteding, begeleiding bezuinigingen, uitvoeringstekeningen, adviezen tijdens de bouw, oplevering. Indien gewenst kan ook de directievoering aangeboden worden. Onze opdrachtgevers zijn professionele partijen zoals ontwikkelaars, woningbouwverenigingen, zorginstellingen, gemeenten en aannemers.

Elke ontwerp opgave is anders en heeft een eigen benadering nodig. De locatie, het budget en de overige randvoorwaarden leiden tot oplossingen die vaak anders zijn dan vooraf bedacht. We durven te denken buiten de gebaande wegen zonder te verzanden in experimenten. We houden niet vast aan een allesbepalende bureaustijl maar maken ontwerpen met toekomstwaarde. Juist dat vinden wij het kenmerk van duurzaam bouwen. De herkenbaarheid van de ontwerpen van JUST is terug te vinden in het contrast tussen open en gesloten gevels, de uitgebalanceerde verhoudingen van het volume, de juiste materiaalkeuze en de zorgvuldige detaillering.

Ons team heeft bij andere architectenbureaus een jarenlange ervaring opgedaan. De opdrachten waar wij aan werken zijn zeer gevarieerd; stedenbouwkundige studies, woningen, appartementen, villa’s, studentenhuisvesting, woonzorg complexen, voorzieningen voor werk- en dagbesteding, kinderdagverblijven, huisartsenpraktijken, winkelcentra, winkels, kantoren, parkeergarages, renovatie, revitalisering en herbestemming.

Voor JUST is multidisciplinaire samenwerking het uitgangspunt. Via overleg met de gemeente en de opdrachtgever komen we gezamenlijk tot een stedenbouwkundige visie. Een goede dialoog met de opdrachtgever en de gebruiker resulteert in het PvE en het voorlopig ontwerp. Door intensieve samenwerking met de overige adviseurs is er veel aandacht voor constructie- en installatie mogelijkheden. Gedurende de uitvoering denken wij mee met de aannemer waarbij de belangenbehartiging van de opdrachtgever voorop blijft staan.

Met JUST heeft u de beschikking over een team met passie voor het ontwerpen en een gedegen technische kennis die zich vertaald in een goede detaillering. Onze ervaring en oplossing gerichte zakelijke “no-nonsence” instelling komt ten goede aan de architectonische en bouwtechnische kwaliteit van de projecten. Wij tekenen met Autocad, SketchUp 3D en modelleren in Archicad. Hierdoor is samenwerken in BIM mogelijk en kunnen we onderlinge gegevens uitwisseling zo veel mogelijk digitaal houden.

Hier wordt nog aan gewerkt
Walter Hendriks

Walter Hendriks

Partner | Senior Projectleider

Email: wh@justarchitects.eu

Walter Hendriks

Partner | Senior Projectleider

Rob Duindam

Rob Duindam

Partner | Senior Projectleider

Email: rd@justarchitects.eu

Rob Duindam

Partner | Senior Projectleider

Nesja Zahtila

Nesja Zahtila

Partner | Senior Architect

Email: nz@justarchitects.eu

Nesja Zahtila

Partner | Senior Architect

Erhan Kulak

Erhan Kulak

Senior Engineer

Email: ek@justarchitects.eu

Erhan Kulak

Senior Engineer

Dirk de Hoog

Dirk de Hoog

Senior Engineer

Email: dh@justarchitects.eu

Dirk de Hoog

Senior Engineer

Jorge Costa

Jorge Costa

Architect

Email: jc@justarchitects.eu

Jorge Costa

Architect

Umit Celebi

Umit Celebi

BIM Modelleur

Email: uc@justarchitects.eu

Umit Celebi

BIM Modelleur

Paul mulder

Paul mulder

Architect

Email: pm@justarchitects.eu

Paul mulder

Architect

JUST architects is altijd op zoek naar gemotiveerde stagiaires HBO/TU/AvB in de richtingen architectuur en bouwtechniek die ons willen assisteren met onze huidige en toekomstige opdrachten. Ben je minimaal 100 dagen beschikbaar en ben jij die enthousiaste architectuurstudent die ervaring op wilt doen? Lees dan verder!

Afhankelijk van je eigen interesses en de mogelijkheden van het moment kunnen wij de werkzaamheden in onderling overleg vaststellen. Er zijn mogelijkheden om te assisteren met het ontwerpen, het bouwkundig uitwerken of de grafische vormgeving. Uiteraard wordt je hierbij begeleid door een ervaren architect of bouwkundige.

  • – Als assistent-ontwerper verricht je tekenwerkzaamheden in de ontwerpfase, werkt mee aan onderzoeken en maakt projectpresentaties en eventueel maquettes.
  • – Bij de bouwkundige uitwerking maak je het technische tekenwerk van definitief ontwerp tot en met de controle van de werktekeningen. Ook materiaalkeuzes en het uitwerken van verkooptekeningen behoren tot de werkzaamheden.
  • – Ben je geïnteresseerd in grafische vormgeving dan kun je assisteren met het vernieuwen en bijhouden van de website en meedenken over bureaupresentaties.

Om de bovenstaande werkzaamheden goed te kunnen verrichten zijn er een aantal vereisten.

  • – Je bent minimaal gevorderd tot het derde jaar van je studie in de richting architectuur of bouwtechniek.
  • – Uiteraard kun je met Autocad en SketchUp werken en als assistent-ontwerper ook met Photoshop en Indesign. Ervaring met Archicad of Revit werkt in je voordeel.
  • – Je kunt analytisch denken en wilt graag weten hoe een gebouw in elkaar zit.
  • – Een goede beheersing van de Nederlandse taal is vereist evenals een redelijke spreekvaardigheid in het Engels.
  • – Je wilt graag nieuwe dingen leren, je bent creatief, gedreven en toont initiatief

Wij bieden een afwisselende stage waarin aan diverse projecten gewerkt kan worden. Hierdoor krijg je de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen. We werken met een vast team in een informele en collegiale werksfeer. Voor jou werkzaamheden ontvang je een stagevergoeding.

Lijkt het je leuk om ons team te versterken en voldoe je aan het bovenstaande functieprofiel? Stuur dan een mail met een korte motivatie, je CV en je portfolio die inzicht geeft in je vaardigheden, stijl en ambitie in één pdf bestand (maximaal 5MB) naar wh@justarchitects.eu onder vermelding van “stagiair”.

Op dit moment zijn er geen vacatures en zijn we behoudens stagiaires niet op zoek naar nieuwe collega’s.