Image Image Image Image Image

Vacatures

Wij zoeken een nieuwe collega; Bouwkundig tekenaar/revit modelleur

als jij denkt die nieuwe collega te kunnen zijn, bel ons dan!

Ben jij op zoek naar een stage?

JUST architects is altijd op zoek naar gemotiveerde stagiaires HBO/TU/AvB in de richtingen architectuur en bouwtechniek die ons willen assisteren met onze huidige en toekomstige opdrachten. Ben je minimaal 100 dagen beschikbaar en ben jij die enthousiaste architectuurstudent die ervaring op wilt doen? Lees dan verder!

Afhankelijk van je eigen interesses en de mogelijkheden van het moment kunnen wij de werkzaamheden in onderling overleg vaststellen. Er zijn mogelijkheden om te assisteren met het ontwerpen, het bouwkundig uitwerken of de grafische vormgeving. Uiteraard wordt je hierbij begeleid door een ervaren architect of bouwkundige.

  • Als assistent-ontwerper verricht je tekenwerkzaamheden in de ontwerpfase, werkt mee aan onderzoeken en maakt projectpresentaties en eventueel maquettes.
  • Bij de bouwkundige uitwerking maak je het technische tekenwerk van definitief ontwerp tot en met de controle van de werktekeningen. Ook materiaalkeuzes en het uitwerken van verkooptekeningen behoren tot de werkzaamheden.
  • Ben je geïnteresseerd in grafische vormgeving dan kun je assisteren met het vernieuwen en bijhouden van de website en meedenken over bureaupresentaties.

Om de bovenstaande werkzaamheden goed te kunnen verrichten zijn er een aantal vereisten.

  • Je bent minimaal gevorderd tot het derde jaar van je studie in de richting architectuur of bouwtechniek.
  • Uiteraard kun je met Autocad en SketchUp werken en als assistent-ontwerper ook met Photoshop en Indesign. Ervaring met Archicad of Revit werkt in je voordeel.
  • Je kunt analytisch denken en wilt graag weten hoe een gebouw in elkaar zit.
  • Een goede beheersing van de Nederlandse taal is vereist evenals een redelijke spreekvaardigheid in het Engels.
  • Je wilt graag nieuwe dingen leren, je bent creatief, gedreven en toont initiatief

Wij bieden een afwisselende stage waarin aan diverse projecten gewerkt kan worden. Hierdoor krijg je de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen. We werken met een vast team in een informele en collegiale werksfeer. Voor jou werkzaamheden ontvang je een stagevergoeding van € 550,-/maand.

Lijkt het je leuk om ons team te versterken en voldoe je aan het bovenstaande functieprofiel? Stuur dan een mail met een korte motivatie, je CV en je portfolio die inzicht geeft in je vaardigheden, stijl en ambitie in één pdf bestand (maximaal 5MB) naar wh@justarchitects.eu onder vermelding van “stagiair”.